Ove klice ubijaju gotovo sve stanice raka




Iz centra za istraživanje raka, 'Memorial Sloan Kettering Cancer Center', kažu da ekstrakt pšenične klice uz ove smrtonosne bolesti pomaže i u liječenju bolesti kao što su dijabetes, pretilost te je dobar za zdravlje srca. Prirodan dodatak hrani uzmiti se može prije, poslije te za vrijeme kemoterapije i zračenja da bi se pospješio njihov učinak.

Brojne studije potvrdile su kako nevjerojatan, prirodan proizvod ubija gotovo sve vrste raka. Naime, radi se o netoksičnim fermentiranim klicama pšenice koje sprječavaju pretvaranje zdravih stanica u kancerogene. Zdrava stanica blokira, ometa ili potiče djelovanje enzima, to potom uzrokuje pretvaranje zdravih stanica u kancerogene. Proizvod Avemar koji se spravlja od fermantiranih pšeničnih klica sprječava obolijevanje stanica. Pobornici alternativne medicine vjeruju kako kemoterapija i zračenje ubijaju podjednako zdrave i nezdrave stanice, a pšenične klice ciljaju samo na one kancerogene. Ne samo da zaustavljaju rast kancerogenih stanica već i jačaju imunološki sustav. Ovaj proizvod može koristiti u liječenju raka jajnika, kože, prostate i želuca, a uz to saveznik je u borbi protiv leukemije te raka limfoma. Također, oma citotoksični učinak na gotovo sve vrste kancerogenih stanica. Jedno od istraživanja utvrdilo je da ima 85%-tnu učinkovitost u smanjenju kancerogenih tumora.
Iz centra za istraživanje raka, 'Memorial Sloan Kettering Cancer Center', kažu da ekstrakt pšenične klice uz ove smrtonosne bolesti pomaže i u liječenju bolesti kao što su dijabetes, pretilost te je dobar za zdravlje srca. Prirodan dodatak hrani uzmiti se može prije, poslije te za vrijeme kemoterapije i zračenja da bi se pospješio njihov učinak, piše nezavisni.hr.







0 comments:

Popularni postovi